Building momentum: Renovated newsroom paves the way for more Colo. coverage

After recent renovations to the Colorado Public Radio headquarters, CPR's newsroom has transformed to bring reporters, hosts and editors together in an open space that facilitates collaboration and information sharing.
The updated work area was also designed with room for future growth that will enable CPR to provide even more in-depth news to inform and enlighten the Colorado community.
Watch this time-lapse video to see the newsrooms' transformation.
CPR’s continued expansion is made possible thanks to the support of listeners, businesses and foundations that provide more than 90 percent of CPR’s funding. 

You Made It...

...through this story! And by donating right now you can make even more stories like this one possible.

MAKE YOUR GIFT TODAY